top of page

SCHILDERWERKEN VAN EVEN KLUSJESDIENST: ERVAREN SCHILDER UIT SCHERPENHEUVEL.

Schilderwerken op maat door Van Even uit Scherpenheuvel

Van een nieuw laagje verf in uw woonkamer, slaapkaper, keuken tot een volledige badkamerrenovatie of een volledige nieuwbouw laten schilderen: Van Even Klusjesdienst is uw schilder van dienst in Scherpenheuvel, Diest, Aarschot en verder in de buurt voor hoogwaardige schilderwerken

Bent u de oude kleuren beu? Of wenst u een volledige nieuwbouw aan te kleden zodat je onmiddelijk een gezellig thuisgevoel hebt? Reken dan op Van Even! Uw ervaren schilder voor zowel binnen als buiten!  

icoon3.png

Schilderwerken binnen

Met oog voor detail en puur vakmanschap schilderen wij uw woning in een kleur en stijl naar keuze. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve verf, zodat u zeker van een prachtig resultaat kunt genieten. Wilt u uw keukenkasten laten beschilderen? Dan staan wij tot uw dienst met het machinaal bespuiten van uw kasten met een verf naar keuze en andere eventuele klusjes..

Schilderwerken buiten

Een afgebladderde voordeur en buitenmuren opfrissen, uw raamkozijnen of tuinhuis verven, … Niet alleen binnen, ook buiten schilderen wij volgens de regels van de kunst. Reken steevast op buitengewoon verzorgd werk. Dat begint trouwens al bij een goede voorbereiding: zo plakken we alles eerst met de grootste zorg af voor we onze schilderwerken starten.

Schilderwerken voor & na

Behangwerken voor & na

Realisaties gyprocwerken en schilderwerken

Realisaties schilderwerken

Een specialist in schilderwerken voor binnen of buiten? Wij schieten u graag te hulp in en rond Scherpenheuvel, Diest, Aarschot en elders in de buurt. Schilder of andere dienst nodig aan een goede prijs-kwaliteit? U kunt ons telefonisch of via mail bereiken voor meer informatie.

bottom of page