Van Even Klusjesdienst

VAN EVEN

KLUSJESDIENST

0499 77 46 66

Van Even Klusjesdienst: ervaren schilder in Scherpenheuvel, Diest, Aarschot en verder in de buurt. Schilderwerken gepland? Contacteer ons! 

Schilderwerken op maat

Van een nieuw laagje verf in uw woonkamer tot een volledige nieuwbouw laten schilderen: Van Even Klusjesdienst is uw vakman van dienst in Scherpenheuvel, Diest, Aarschot en verder in de buurt voor hoogwaardige schilderwerken.

Schilderwerken binnen

Met oog voor detail en puur vakmanschap schilderen wij uw woning in een kleur en stijl naar keuze. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve verf, zodat u zeker van een prachtig resultaat kunt genieten. Wilt u uw keukenkasten laten beschilderen? Dan staan wij tot uw dienst met het machinaal bespuiten van uw kasten met een verf naar keuze en andere eventuele klusjes..

Schilderwerken buiten

Een afgebladderde voordeur en buitenmuren opfrissen, uw raamkozijnen of tuinhuis verven, … Niet alleen binnen, ook buiten schilderen wij volgens de regels van de kunst. Reken steevast op buitengewoon verzorgd werk. Dat begint trouwens al bij een goede voorbereiding: zo plakken we alles eerst met de grootste zorg af voor we onze schilderwerken starten.

Gyprocwerken en schilderwerken

Schilderwerken

Een specialist in schilderwerken voor binnen of buiten? Wij schieten u graag te hulp in en rond Scherpenheuvel, Diest, Aarschot en elders in de buurt. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken voor meer informatie.

Maak een afspraak